Nový Fruitisimo rozvoz v Bratislave! Po novom prijímame objednávky na nasledujúci deň do 23:59!

Zásady spracovania osobných údajov

Spracovanie osobných údajov

  • Pri spracovaní osobných údajov vychádzame zo zákona č. 311/2001 Z. z., zákonníku práce, v platnom znení, a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) číslo 2016/679 (GDPR).
  • Spracovanie osobných údajov poskytnutých vo formulári registrácie do klubu Fruitisimo vykonávame na základe zmluvného vzťahu vzniknutého registráciou v klube, vždy však v obmedzenej miere tak, aby spracovanie bolo v súlade s vyššie uvedenými zákonnými úpravami.

Obchodné oznámenia

  • Pokiaľ ste súhlasili so zasielaním obchodného oznámenia, budeme Vám e-mailom zasielať newslettre a prípadne iné ponuky šité priamo na mieru.
  • Ak si v budúcnosti nebudete priať ďalšie obchodné oznámenia, môžete sa kedykoľvek z odberu bezplatne odhlásiť. Pre odhlásenie z odberu obchodných oznámení môžete kontaktovať priamo našu zákaznícku linku. Zrušenie odberu môžete tiež vykonať prostredníctvom linku pre odhlásenie, ktorý nájdete v každom obchodnom oznámení.
  • V prípade, že sa z odoberania obchodných oznámení odhlásite, nebudeme ďalej Vaše elektronické kontakty na tieto účely využívať.

Adresovaná reklama

  • Na to, aby sme mohli reklamu účelne prispôsobiť Vašim záujmom, využívame Vami poskytnuté informácie a tiež automaticky generované informácie. K týmto informáciám patrí napríklad informácia o kliknutiach, aké produkty ste na našich webových stránkach sledovali, informácie o Vašom počítači a internetovom pripojení, údaje získané z operačného systému a platformy, údaje o dátume a čase návštevy našej webovej stránky a tiež aké newslettre ste si otvorili.
  • So všetkými informáciami, ktoré v súvislosti s adresovanou reklamou o Vás získame, pracujeme zásadne v pseudonymizovanej podobe, aby sme obmedzili riziká súvisiace so spracovaním Vašich osobných údajov.

Kontaktujte nás

  • V prípade akýchkoľvek dotazov, komentárov a žiadostí ohľadne týchto Zásad nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailovej adresy info@fruitisimo.sk.
  • Taktiež, pokiaľ máte záujem o prístup k informáciám, ktoré sme o Vás prostredníctvom týchto webových stránok získali, alebo pokiaľ si prajete tieto informácie opraviť, zablokovať či vymazať.

 

Kontakt:
ARNB SK s.r.o.
Zákaznická podpora
Kutuzovova 3, 831 03 Bratislava

Zákaznická linka: info@fruitisimo.sk

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie